CrossFitness | The Gym Assen

CrossFitness

Wat is crossfitness?

CrossFitness is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

Bij ons kan je CrossFitness in groepsverband beoefenen, maar ook individueel..! Bij CrossFitness maken we naast airbikes en concept rowers voornamelijk gebruik van kettlebells, medicijn-ballen, halterstangen, klimtouwen, springtouwen en optrekstangen. Wij gaan terug naar de basis met functionele bewegingen.

Een WOD (workout of the day) is elke dag anders en begint met een warming-up die bestaat uit verschillende conditie, spel, en skill vormen. Daarna volgt een kracht en/of techniek element die centraal staat in de WOD. Na uitleg van de techniek volgt de workout en we sluiten af met mobiliteit/rekken.

Onze trainingen bestaan uit oefeningen die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven en verschillende sporten. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Kortom, oefeningen waar je iets aan hebt!

SPORT NU 2 WEKEN GRATIS!
shutterstock_551338465_ZW

Variatie en Plezier

Met ons constant gevarieerde programma zorgen wij ervoor dat er elke dag iets anders op het menu staat. Oefeningen, herhalingen, gewichten en duur variëren van dag tot dag. Daarmee zijn de trainingen niet alleen super leuk maar dragen zij ook nog eens bij aan jouw algemene fitheid.

Bij onze GYM in Assen zijn de mogelijkheden oneindig. We beschikken over een divers aanbod van materialen en oneindige trainingsmogelijkheden. Met behulp van professionele en gecertificeerde trainers kun jij werken aan onder andere kracht, techniek en uithoudingsvermogen.

 

SPORT NU 2 WEKEN GRATIS!

Welke fysieke voordelen biedt CrossFitness

Het doel van ons programma is om je te verbeteren in de tien fysieke eigenschappen van fitness: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel, weerstandsvermogen, kracht, flexibiliteit, vermogen, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid. Daarmee bereiden wij jou voor op elke fysieke uitdaging in het leven ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid,
Je hoeft niet fit te zijn om te starten met CrossFitness, wij maken jou superfit!

SPORT NU 2 WEKEN GRATIS!

Neem contact met ons op!