Fitness Assen – Train resultaatgericht! | SPIER ASSEN

Fitness in Assen

Personal Training

Personal Training

Samen met jouw eigen PERSONAL TRAINER jouw doelen bereiken

Personal Workout Plan

Personal Workout Plan

Haal het beste uit jezelf met jouw Personal Training APP

Crossfitness

CrossFitness

De meest effectieve, uitdagende en gevarieerde GROUPTRAINING ooit!

Fitness

Fitness

24/7 OPEN dus altijd voldoende plek voor jouw workout..!!!

24/7

OPEN 24/7

Bij The Gym Assen kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag komen sporten!

Fitness in Assen

Wil jij maar al te graag fitter worden en zoek je een plek waar je dit individueel en/of in groepsverband kunt doen onder professionele begeleiding in een unieke training locatie? Kom dan trainen bij THE GYM ASSEN: dé fitness locatie voor mensen die graag aan zichzelf werken door te sporten op een persoonlijke en gezellige manier. Wij laten je graag kennismaken met de persoonsgerichte begeleiding binnen ons sportcentrum. Ontdek fitness in Assen. Als jij een doel voor ogen hebt, dan gaan we er samen voor zorgen dat jij die gaat bereiken!

Betaalbare personal training

Denk jij dat personal training standaard te duur is, maar lijkt het je juist zo fijn om te trainen onder begeleiding van een professionele trainer die jou kan motiveren tijdens het fitnessen in Assen? THE GYM  ASSEN heeft personal training betaalbaar gemaakt voor iedereen!

Wij vinden dat personal training voor iedereen bereikbaar moet zijn en dus betaalbaar mag zijn op verschillende niveaus. Daarom bieden wij aantrekkelijke programma’s aan voor elke portemonnee. Bekijk de opties en tarieven en vind de ondersteuning die bij jou past.

Werk aan je algehele fitheid!

Je kunt bij ons komen voor verschillende soorten training en begeleiding waarmee jij aan je algehele fitheid kunt werken. Zo kun je bij CROSSFIT ASSEN onder andere terecht voor:

Op het gebied van voeding kun je voedingsadvies krijgen, aangepast op jouw eetpatroon. Wij zorgen voor balans in jouw voeding en/of training gericht op jouw specifieke doel. Zo kunnen we je helpen aan een afslankplan voor gewichtsverlies, maar ook aan een plan voor gewichtstoename en gezonde spieropbouw.

Hoe werkt trainen bij THE GYM ASSEN?

Bij THE GYM ASSEN kun je sporten in groepsverband of individueel deelnemen aan fitness in Assen. ( onder professionele begeleiding ) Je hebt dus meerdere mogelijkheden om bij ons te trainen via ons Personal Workout Program, in de vorm van Group Training & Personal Coaching/Training en door het krijgen van Personal Training.

Groepstrainingen

De trainingen in groepsverband die we aanbieden zijn:

  • CrossFitness
  • Boksen (BoxFit)
  • Diverse functionele trainingen

Je kunt ervoor kiezen om alleen een abonnement of rittenkaart af te sluiten voor CrossFitness. Als jij geen interesse hebt in fitness, maar wel in motiverende en uitdagende groepslessen, dan is dit ideaal voor jou! Of je kiest voor alles in één en kan daarmee ook gebruik maken van de fitness in Assen. Er zijn verschillende abonnementsvormen waarbij je gebruik kunt maken van zowel personal coaching als dat je deel kunt nemen aan de diverse groepstrainingen.

Individuele trainingen

Individueel trainen kan uiteraard op basis van je eigen trainingsvoorkeuren, samen met onze personal trainers maken wij een programma om je te begeleiden en te trainen tijdens de fitness in Assen. We bieden verschillende individuele één-op-één trainingen aan die gericht zijn op sport, voeding of revalidatie.

Heb je vragen over onze trainingen en wat we jou kunnen bieden? Stel ons gerust online, telefonisch of op locatie je vraag!

Waarom aan fitness in Assen doen?

Fitness is goed voor je lichaam en geest. Oud nieuws natuurlijk, maar sport is goed voor je op meerdere manieren. Uiteraard kun je gaan sporten, omdat je fitter wilt worden of omdat je fysieke (lichamelijke) beperkingen/ongemakken wilt verhelpen aan je lijf. Er zijn echter nog zoveel meer redenen waarom sporten goed voor je is. Hier een kleine opsomming die jou moet doen overtuigen om bij ons aan fitness in Assen te gaan doen:

  • Sporten maakt je blij! Eerlijk, niemand heeft spijt ná het sporten, toch? Je voelt je juist top!
  • Sporten maakt je leven makkelijker. Of dit nu is omdat je sterker, slanker, vrolijker of leniger bent: je bent zelfverzekerder en kan daardoor meer waardoor het leven makkelijker wordt!
  • Door te sporten behaal jij doelen. Sportdoelen stellen en behalen is iets wat je een heerlijk heroïsch gevoel gaat geven. Dat wil jij toch ook? Tip: Neem wel kleine stapjes (doelen) om het haalbaar, dus leuk, te houden!
  • Sporten geeft je meer energie. Dit is uiteraard fijn voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Je zult zien dat je vaker zin hebt om wat leuks of actiefs te doen met vrienden of familie, omdat je meer energie hebt en dus ook meer kunt genieten van de tijd samen.
  • Sporten zorgt voor focus. Sporten werkt ook wel therapeutisch. Je creëert rust in je hoofd en kunt je beter focussen op werk en dagelijkse dingen.

Overtuigd om met fitness in Assen te starten?

Join the club en kom bij THE GYM ASSEN aan jezelf werken – voor je eigen geluk – met anderen die dezelfde visie hebben! Je bent van harte welkom om eens langs te komen voor een gratis intake + proefweek. Je kunt je direct online inschrijven of even contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Contact opnemen