fbpx

Voedingsadvies in Assen

Personal Training

Samen met jouw eigen PERSONAL TRAINER je doelen bereiken

Personal Workout Plan

Haal het beste uit jezelf met jouw Personal Workout Plan

CROSSFITNESS

De meest effectieve, uitdagende en gevarieerde GROUPTRAINING ooit!

OPEN 24/7

Bij The Gym Assen kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag komen sporten!

Slider

Voedingsadvies in Assen

Woon jij in Assen of omgeving en zou jij graag voedingsadvies in Assen willen krijgen van een voedingsdeskundige? THE GYM ASSEN is een uniek concept gespecialiseerd in training, coaching en voeding. Wie graag verantwoord voedingsadvies in Assen wil is absoluut bij ons aan het juiste adres. Of het nu je doel is om met behulp van voedingsadvies af te vallen, een gezondere levensstijl aan te nemen of je sport- of fysieke resultaten te verbeteren; THE GYM ASSEN helpt je graag jouw doel te bereiken!

Tijdens een persoonlijke gesprek kan één van onze coaches jou voorzien van het voedingsadvies in Assen waar jij je doelen mee bereikt. En wil je meer dan alleen voedingsadvies? Voor het verantwoord bewegen hebben wij natuurlijk op maat gemaakte trainingsschema’s .

Kan je eigenlijk niet wachten om kennis te maken en wil je zo snel mogelijk aan de slag met voedingsadvies in Assen? Maak dan direct een afspraak bij ons voor voedingsadvies in Assen en we gaan samen kijken waar jouw wensen en behoeften liggen. Je kunt ons bereiken op +31 (0)622663668.

Voor wie is ons voedingsadvies in Assen?

THE GYM ASSEN is er voor die mensen die willen afvallen, die overgewicht hebben, die zich willen ontwikkelen op het gebied van bewust leven en eten en al die anderen die graag een voedingsadviseur in de arm nemen om hun doel te bereiken. Mensen onderschatten vaak het effect dat professionele begeleiding bij afvallen kan hebben.

Hoe vaak heb je zelf al meegemaakt dat een afvalpoging of dieet voor een paar weken goed gaat en je daarna weer in je vaste patronen vervalt? Zo zitten wij mensen in elkaar en het vergt enorm veel doorzettingsvermogen om zelfstandig een ‘dieet’ te laten slagen.

Met professionele begeleiding en voedingsadvies in Assen kun je het verschil maken voor jezelf en écht je doelen gaan bereiken.

Hoe werkt het?

Als je bij THE GYM ASSEN komt voor voedingsadvies gaan we uit van jouw doel. Jouw persoonlijke doel is altijd leidend en we gaan vervolgens samen kijken hoe we jouw leven op een gezonde manier kunnen veranderen. Als je overgewicht hebt of graag wilt afvallen, is jouw relatie met voeding hoogstwaarschijnlijk heel anders dan wanneer je voor je gezondheid moet aankomen.

Onze voedingsadviseurs zijn al jarenlang werkzaam in Assen en hebben veel ervaring met verschillende invalshoeken van voedingsadvies. Bij ons krijg je geen dieet, maar de handvatten om je leven op een positieve manier te veranderen.

Wat is THE GYM ASSEN?

THE GYM ASSEN biedt alles wat je nodig hebt om optimaal resultaat te behalen. Onder begeleiding kun jij aan de slag gaan met voeding en/of training. Je staat er zo nooit alleen voor en zult merken dat de begeleiding je motiveert om door te gaan. Bij THE GYM ASSEN heeft ieder individu zijn eigen doel of motivatie om te bewegen of bewuster om te gaan met voeding.

Wij bieden een plek waar jij je leven kunt verrijken, sterker nog, waar je in de positieve zin van het woord je leven kunt veranderen. Jouw doel is leidend en wij zorgen voor de juiste voorwaarden. Kom je het een keer ervaren?

Maak direct een afspraak!

Benieuwd naar ons voedingsadvies in Assen voor jou? Maak dan gerust een afspraak bij onze voedingsadviseur en we gaan een persoonlijk plan opstellen. Samen op weg naar een gezonder energieker leven! Je kunt ons bereiken op info@thegymassen.nl en bellen of appen naar +31 (0) 622663668.

Contact opnemen