Over Ons | The Gym Assen

Over Ons

WELKOM BIJ THE GYM ASSEN!

THE GYM ASSEN is een uniek totaal concept waar leden het hele jaar door 24/7 kunnen sporten…!

In ons ruim 850m2 grote training locatie is het een genot om te trainen. Bij THE GYM ASSEN heb je de mogelijkheid om zowel individueel als in groepsverband te trainen onder  begeleiding van onze professionele coaches. Naast onze uitdagende groepstrainingen, kun je bij ons ook terecht voor Personal Training, 24/7 Fitness, Functional Training, Powerlifting, Weightlifting en sport specifieke Krachttraining. De gezellige persoonlijke sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en klaar bent om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. 

Jouw resultaat is ons doel ...!

SPORT NU 2 MAANDEN GRATIS ..!

Trainen wanneer jij wilt!

THE GYM ASSEN biedt je de mogelijkheid om 24/7 te trainen wanneer het jou uitkomt. Onze Fitness Area is voorzien de nieuwste apparatuur, met een geheel nieuwe kracht en cardiolijn voor optimaal resultaat. Wil je juist wat anders en wil je werken met airbikes, barbells, bokszakken, dumbells, kettlebells, rigs, hexabars, weightlifting platforms en nog vele andere uitdagende materialen? Dan is het nu tijd om te starten bij The Gym Assen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw resultaat optimaal tot uitvoering te brengen onder begeleiding van professionele coaches.

SPORT NU 2 MAANDEN GRATIS ..!

Waarom trainen bij The Gym Assen

Bij The Gym Assen vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je binnenstapt. Of je nu individueel wilt trainen of in groepsverband, het moet vertrouwd voelen. Bij The Gym Assen maakt het niet uit wat je aanvangsniveau is, wij zorgen ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt.

Waarom jij nu wilt starten bij The Gym Assen:

- Professionele begeleiding van gecertificeerde trainers
- We zijn 24/7 open ( UNIEK in deze setting )
- Ruime training locatie van meer dan 850m2

- Divers trainingsaanbod: CrossFitness, Fitness, Cardio

- Personal Training
- Topapparatuur van oa: Nautilus, Star-trac, Roque, Concept2, Crossmaxx …etc
- Afwisseling, uitdaging, en echte resultaten!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je klaar met saaie fitness routines zonder begeleiding en resultaat! Wil jij samen aan de slag om jouw doelen te bereiken en voor eens en altijd afscheid te nemen van die ongezonde gewoontes? Dan is The Gym Assen iets voor jou!

SPORT NU 2 MAANDEN GRATIS ..!

Neem contact met ons op!