fbpx

Krachttraining in Assen

Personal Training

Samen met jouw eigen PERSONAL TRAINER je doelen bereiken

Personal Workout Plan

Haal het beste uit jezelf met jouw Personal Workout Plan

CROSSFITNESS

De meest effectieve, uitdagende en gevarieerde GROUPTRAINING ooit!

OPEN 24/7

Bij The Gym Assen kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag komen sporten!

Slider

Krachttraining in Assen

Wil jij meer algemene kracht? Of je huidige sportprestaties verbeteren met behulp van krachttraining? Ontdek de voordelen en mogelijkheden van krachttraining in Assen bij THE GYM ASSEN. Bij THE GYM ASSEN werken wij met op maat gemaakte programma’s, omdat wij geloven in result based training en dat lukt je het best onder professionele begeleiding.

Ontdek THE GYM ASSEN en train doelgericht én met plezier als nooit tevoren!

Wat is THE GYM ASSEN?

THE GYM ASSEN is een UNIEK totaal concept waarbij het Resultaat voorop staat. Bij THE GYM ASSEN heb je de mogelijkheid om zowel individueel met jouw eigen Personal Workout Program te trainen, of in groepsverband onder begeleiding van de professionele Group Coaches.

Daarnaast vinden wij dat Personal Training voor iedereen bereikbaar en dus betaalbaar moet zijn en bieden wij aantrekkelijke Programma’s aan voor elke portemonnee. De gezellige persoonlijke sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en klaar bent om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Wij maken het behalen van jouw doel tot ons doel..!

Groeps Fitness

Bij THE GYM ASSEN bieden we diverse soorten trainingsvormen aan. Tijdens de groepstrainingen zul je merken extra gemotiveerd te raken door de mensen om je heen. Zowel de enthousiaste trainers als jouw medesporters zorgen hiervoor tijdens de krachttraining in Assen. Bij THE GYM ASSEN kun je op verschillende manieren krachttraining oefeningen in groepsvorm uitvoeren.

De grootste twee GroepsFitness lessen zijn: CrossFit en HiiT.

CrossFitness

CrossFitness is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Voordat je kan starten met de echte WOD’s ( workout of the day ), volg je een krachttraining waarin je werkt aan de 9 fundamentele basistechnieken van CrossFitness. Hiervoor gebruik je geen fietsen, crosstrainers, loopbanden of andere fitnessapparaten, maar wel kettlebells, medicijn-ballen, halterstangen, klimtouwen, springtouwen en optrekstangen. CrossFitness brengt je terug naar de basis en bestaat uit oefeningen die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven en verschillende sporten.

HiiT

HiiT is een training die fysiek uitdagend en mentaal stimulerend is. Het is een zeer verslavende les waarin je alles kunt geven. In deze les draag je een paar bokshandschoenen en leer je verschillende technieken toe te passen in korte workouts. Je werkt met HiiT aan je kracht, snelheid, conditie en verbrandt daarnaast een enorme hoeveelheid calorieën per training. Dus ben je op zoek naar een intensieve training met een hoog fun gehalte? Dan is HiiT zeker een aanrader!

Aanmelden voor krachttraining in Assen?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden bij THE GYM ASSEN, plannen we een gratis intake in om vrijblijvend kennis met ons te maken. Tijdens deze intake bespreken we jouw doelen en zullen we een advies geven over de mogelijkheden die we bieden om je doelen te realiseren.

Heb je interesse in coaching en gerichte krachttraining in Assen van professionele coaches? Meld je dan via de website aan voor een Gratis Intake en Proefles. Hier kun je je aanmelden of contact met ons opnemen. Liever mailen? Dat kan naar info@thegymassen.com. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)622663668

Contact opnemen