Fitness | The Gym Assen

Fitness

Fit Area

In onze uitgebreide Fit Area, kan jij individueel werken aan jouw doelen onder begeleiding van onze professionele coaches.

De Fit Area is verdeelt in een cardio, kracht en een unieke performance area, voorzien van de beste en nieuwste apparatuur op de markt voor het beste resultaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om te werken met een op maat gemaakt persoonlijk trainingsschema middels jouw eigen trainingsapp op je mobiele telefoon, zodat je jouw eigen vorderingen direct inzichtelijk hebt.

Krachttraining ook voor vrouwen..?

Steeds meer vrouwen ervaren de voordelen van functionele Krachttraining. De angst voor het krijgen van overmatig grote spieren, heeft plaats gemaakt voor het krijgen van een strakker en fitter lichaam. Daarbij is het genetisch bepaald dat vrouwen veel minder spiermassa aanmaken, simpelweg door een andere  hormoonverdeling als bij de man.

Waarom krachttraining voor vrouwen?

Om te beginnen: waarom zou je krachttraining nou verkiezen boven je vertrouwde cardio workout? Trainen met gewichten heeft een aantal voordelen die cardio niet heeft:

- Je bouwt meer spierweefsel op. Daardoor verbrand je meer calorieën, val je af én ontwikkel je een strakker silhouet dan met alleen cardio.

- Je botten worden sterker. Krachttraining voorkomt of vermindert botontkalking, waar vrouwen zeker op latere leeftijd juist veel last van hebben.

- Krachttraining is leuk en afwisselend. In ieder geval een stuk afwisselender dan een uur op een loopband staan…

- Je krijgt meer zelfvertrouwen. Je wordt niet alleen sterker van die gewichten, je zult je ook al snel sterker voelen!

- Daarnaast heeft krachttraining natuurlijk ook alle algemene voordelen van sport. Je wordt er vrolijker en energieker van, je verbrandt er calorieën mee en je vermindert de kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten.

SPORT NU 2 WEKEN GRATIS!

Neem contact met ons op!