Fitness | The Gym Assen

Fitness

Fit Area

In onze uitgebreide Fit Area, kan jij 24/7 werken aan jouw doelen onder begeleiding van onze professionele coaches.

De Fit Area is verdeelt in een cardio, kracht en een unieke performance area, voorzien van de beste en nieuwste apparatuur op de markt voor het beste resultaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om te werken met een op maat gemaakt persoonlijk trainingsschema middels jouw eigen trainingsapp op je mobiele telefoon, zodat je jouw eigen vorderingen direct inzichtelijk hebt.

Door ons ruim opgezette gym is er altijd voldoende plek om te trainen..!!!

SPORT NU 2 MAANDEN GRATIS ..!

Krachttraining voor mannen en vrouwen..?

Naast mannen ervaren ook steeds meer vrouwen de voordelen van functionele Krachttraining. De angst voor het krijgen van overmatig grote spieren, heeft plaats gemaakt voor het krijgen van een strakker en fitter lichaam. 

Waarom krachttraining?

Om te beginnen: waarom zou je krachttraining nou verkiezen boven je vertrouwde cardio workout? Trainen met gewichten heeft een aantal voordelen die cardio niet heeft:

- Je bouwt meer spierweefsel op. Daardoor verbrand je meer calorieën, valt je af én ontwikkel je een strakker silhouet dan met alleen cardio.

- Je botten worden sterker. 

- Krachttraining is leuk en afwisselend. 

- Je krijgt meer zelfvertrouwen. 

- Daarnaast heeft krachttraining natuurlijk ook alle algemene voordelen van sport. Je wordt er vrolijker en energieker van, je verbrandt er calorieën mee en je vermindert de kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten.

SPORT NU 2 MAANDEN GRATIS ..!

Neem contact met ons op!