Coaching | The Gym Assen

Coaching

Intake

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden bij THE GYM ASSEN, plannen we een GRATIS intake. Tijdens deze intake bespreken we jouw doelen en zullen we een advies geven over de mogelijkheden die we hebben om deze doelen te realiseren. Daarna plannen we de eerste training. Tijdens deze training(en) leren we je de belangrijkste haltertechnieken en het gebruik/instellen van het overige apparatuur. Desgewenst maken we een persoonlijk programma, zodat je veilig en verantwoord kan werken aan jouw doelen.

SPORT NU 2 MAANDEN GRATIS ..!

CrossFitness

Wanneer je voorkeur uitgaat naar trainen in groepsverband, dan plannen we een moment om de Group Training Basics  met je door te nemen. Hierbij worden de fundamentele basistechnieken geleerd die je nodig hebt om te starten met CrossFit

SPORT NU 2 MAANDEN GRATIS ..!

Personal training

Ga je toch liever een individueel traject volgen, maar wil je daarbij gebruik maken van een persoonlijke coach? Dan plannen we een afspraak met een Personal Trainer om je kennis te laten maken met de mogelijkheden die het Personal Workout Program  je biedt.

NU EERSTE PERSONAL TRAINING GRATIS ..!

Neem contact met ons op!