Revalidatietraining in Assen | The Gym Assen

Revalidatietraining in Assen

Personal Training

Personal Training

Samen met jouw eigen PERSONAL TRAINER jouw doelen bereiken

Personal Workout Plan

Personal Workout Plan

Haal het beste uit jezelf met jouw Personal Training APP

Crossfitness

CrossFitness

De meest effectieve, uitdagende en gevarieerde GROUPTRAINING ooit!

Fitness

Fitness

24/7 OPEN dus altijd voldoende plek voor jouw workout..!!!

24/7

OPEN 24/7

Bij The Gym Assen kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag komen sporten!

Revalidatietraining in Assen

Heb jij een blessure, of andere lichamelijke klachten/beperkingen die jouw bewegingsvrijheid bemoeilijken? Of het nu Rug, nek, knie of andere lichamelijke klachten zijn, wij daar samen een plan van aanpak voor maken! THE GYM ASSEN helpt jou graag om te revalideren en je te voorzien van de nodige skills om (weer) te kunnen wat je voorheen kon of om daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Het maakt niet uit van hoever je moet komen, samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doel(en) behaalt tijdens onze revalidatietraining in Assen.

Wil je liever gister dan vandaag al beginnen met revalideren in Assen? Meld je dan direct aan en maak meteen online een afspraak bij THE GYM ASSEN.

Over THE GYM ASSEN

THE GYM ASSEN is een plek waar wordt gewerkt aan persoonlijke vooruitgang. Of dit nu op het gebied van sport, voeding of revalidatie is, voor al deze vormen van persoonlijke verbetering kun je bij THE GYM ASSEN terecht.

Wij geloven dat met de juiste coaching en mindset je jouw doelen kunt bereiken. Wij bieden jou de plek, de coaching en de middelen en maken van jouw Doel ons Doel.

Personal coaching/training & groepslessen

Bij THE GYM ASSEN kun je de focus leggen op waar jij voor traint. Naast onze revalidatietraining in Assen en de diverse functionele trainingen die wij bieden, is er ook de mogelijkheid tot groepstrainingen. Zo hebben we CrossFitness, de meest populaire groepstraining van dit moment. CrossFitness is een combinatie van atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Daarnaast bieden we HiiT aan. Korte workouts, een hoge calorieverbranding en werken aan je kracht, techniek, snelheid en conditie tegelijk, dat is HiiT.

Tot slot bieden we nog personal coaching en training aan inclusief persoonlijke trainingsapp zodat jij altijd toegang hebt tot je trainingen. En wil je hulp op het gebied van gezonde voeding? Ook dan ben je bij THE GYM ASSEN aan het juiste adres. Vraag gerust naar alle opties, we adviseren je graag om de beste match voor jou te vinden!

Onze aanpak

Onze trainingen bestaan uit oefeningen die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven en verschillende sporten. Vandaar dat veel mensen bij ons komen voor hun revalidatietraining in Assen. Onze professionele trainers/coaches blijven dichtbij de praktijk, waardoor jij tijdens je revalidatie zoveel mogelijk uit de revalidatietraining bij ons in Assen weet te halen.

Onze coaches gaan voorafgaand aan jouw revalidatietraject altijd met je zitten om jouw klachten en doelen te bespreken. Aan de hand daarvan maakt jouw persoonlijke coach een behandelplan op en gaan we starten met jouw revalidatietraining in Assen.

Meld je aan voor jouw revalidatietraining in Assen

De Coaches van THE GYM ASSEN zijn al jarenlang werkzaam in de branche en hebben ervaring met revalidatietrajecten en andere trainingsvormen. Meerdere sporters zijn al door ons begeleidt in Assen. Wil jij graag weten hoe we jou kunnen helpen revalideren? Meld je dan aan voor een revalidatietraining in Assen.
Ken je verder iemand die (naast revalideren) ook bij ons wil komen sporten? Jij/hij/zij kan dan een gratis proefles of zelfs proefweek aanvragen! Voor vragen of aanmelding bij CROSSFIT ASSEN zijn wij te bereiken op info@thegymassen.nl / +31 (0) 622663668 .

Contact opnemen