fbpx

Personal coach in Assen

Personal Training

Samen met jouw eigen PERSONAL TRAINER je doelen bereiken

Personal Workout Plan

Haal het beste uit jezelf met jouw Personal Workout Plan

CROSSFITNESS

De meest effectieve, uitdagende en gevarieerde GROUPTRAINING ooit!

OPEN 24/7

Bij The Gym Assen kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag komen sporten!

Slider

Personal coach in Assen

Wil jij nu eindelijk echt je doelen bereiken door middel van “result based training” Dan is THE GYM ASSEN de plek voor jou om te trainen. Mensen kunnen dezelfde (soort) doelen hebben, maar ieder lichaam/persoon is uniek. Daardoor is een andere trainingsaanpak dan de aanpak die je al kent vaak beter voor jou. Bij THE GYM ASSEN geloven we dat iedereen een personal coach zou moeten hebben. Waarom? Omdat je zo op de meest gerichte, persoonlijke en fijne manier jouw persoonlijke doelen zult behalen. Wij maken Personal Training bereikbaar voor iedereen en elke portemonnee.

Wil jij ook met zo’n positief gevoel en een mooi resultaat trainen met een personal coach in Assen? Kom dan gauw kennismaken met een gratis intake + proefweek! We laten je graag zien wat het positieve effect van personal coaching is!

Personal coaching of sportschool

Wij zijn van mening dat de reguliere sportschool verleden tijd is. Iedereen die doet maar wat en vaak weten mensen niet eens wat voor hun lichaam de beste trainingsmethode is.

Bij THE GYM ASSEN geloven we daarom in personal coach training waarbij je standaard gaat trainen met een personal coach in Assen. Iedereen heeft zijn eigen doel of motivatie om te bewegen. Op basis daarvan gaan we jouw leven veranderen en verrijken. Zo zorgen we ervoor dat jij met behulp van de personal coach succesvol gaat afvallen, met plezier sport en je doelen bereikt.

Jouw doel is leidend bij de personal coaching en wij zorgen voor de juiste voorwaarden om die doelen te bereiken. Kom je het een keer zelf ervaren bij THE GYM ASSEN?

Tarieven van een personal coach in Assen

De tarieven voor trainen met een personal coach in Assen liggen tussen de €50,00 en €60,00 per maand. Je kunt kiezen voor een maand of een jaarabonnement. Bekijk hier de volledige tarieven.

Bij THE GYM ASSEN sporten en gebruikmaken van personal coaching brengt je als voordeel dat je onbeperkt kunt deelnemen aan de CrossFitness & HiiT lessen en je altijd toegang hebt tot onze trainingsapp. Dit in combinatie met een trainingsschema op maat zorgen ervoor dat je onder zeer deskundige begeleiding van onze coaches in Assen jouw doelen kunt bereiken.

Maak kennis met jouw personal coach

Wil je personal coaching weleens ervaren en weten hoe het is om met een personal coach in Assen aan de slag te gaan? Maak dan vandaag nog een afspraak en leer jouw personal coach in Assen kennen. Ontdek onze unieke formule van training, coaching en voeding.

Bij THE GYM ASSEN kies je voor Result Based Training in een zeer gezellige en persoonlijke sfeer. Maak direct een afspraak voor een gratis intake + proefweek of neem contact met ons op voor meer informatie: info@thegymassen.com / +31 (0) 622663668 (appen mag ook!). Graag tot ziens!

Contact opnemen